+316 218 33 293
syldegroot@msn.com

Over mij

Over 
Sylvia de Groot

Geboren in 1966 en woonachtig in Maaskantje. In 1987 heb ik mijn diploma Z-verpleegkundige gehaald, destijds een gespecialiseerde opleiding voor de Verstandelijk gehandicaptenzorg, toen nog Zwakzinnigenzorg genoemd ( vandaar de Z ). Vanaf het begin van mijn opleiding heb ik gewerkt met mensen met een verstandelijke handicap, meestal gecombineerd met moeilijk verstaanbaar gedrag, nu dus inmiddels meer dan 33 jaar.

Omdat ik graag iets beteken voor mensen die het toch al niet makkelijk hebben heb ik mezelf gespecialiseerd in het werken met dove mensen met bijkomende problemen (NGT-vaardig), in de psychiatrie en op instellingen voor de gehandicaptenzorg.

Vanaf 2016 werk ik als zelfstandig zorgverlener en ben ik eigenaar van: Sylvia de Groot Persoonlijke Zorg en heb ik veel ervaring opgedaan in het werken op veel verschillende gebieden in de zorg: op dagbesteding voor (jong) dementerende mensen en verstandelijk beperkte / meerzorg clienten, mensen met ASS, met blinde gehandicapte mensen, in de thuiszorg enz. Ik pak graag mee aan en ondersteun teams waar nodig. Ik ben geïnteresseerd in de ontwikkelingen in de zorg en probeer op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen.